Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Am fost acolo: TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente imobiliare de succes!

Postat de Admin

Titirez.ro a participat in acest weekend la TNI, in cadrul evenimentului fiind lansat imoPR - cel mai nou proiect de servicii imobiliare premium.

Vesti bune in retail! Primul mall central din Sibiu, inaugurat de NEPI Rockcastle

Postat de Admin

NEPI Rockcastle inaugureaza in 14 noiembrie primul mall cu cinema multiplex din interiorul Sibiului - Promenada Sibiu. 

Începe ediția ANIVERSARÃ a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani! 4-6 OCTOMBRIE 2019 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Postat de Admin

Va aseptam pe tot parcursul targului la standul Titirez.ro, de unde veti putea lua exemplarul gratuit Titirez Magazine. Ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani începe VINERI, 4 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii

IN PREMIERA PE TITIREZ.RO! Octavian Badescu dezvaluie IN EXCLUSIVITATE informatii proaspete despre noul concept Freedom Group!

Postat de Admin

Interviu acordat in exclusivitate catre portalul Titirez.ro, in cadrul caruia Octavian Badescu discuta despre noul concept Freedom Group, prima societate de actiuni - poate din lume - care va fi detinuta de agentii imobiliari!

Design interior 2020 - Top 6 cele mai populare culori

Postat de Admin

În fiecare an, un grup uriaș de designeri, arhitecți și reprezentanți ai companiilor mari de producție se reunesc pentru o conferința speciala: Tendințele de culoare si design interior 2020.

Am fost acolo: Log Out Work Off, Life On - Real Estate, un eveniment de socializare si networking destinat pietei imobiliare

Postat de Admin

Evenimentul Log Out Work Off, Life On - Real Estate, organizat de Buzz Events in cadrul Lido's Brasserie in data de 19 septembrie, a fost un prilej excelent pentru ca specialistii din Real Estate sa se cunoasca mai bine si sa faca schimb de idei.

Model UNIC de business in piata imobiliara din Romania! Octavian Badescu transforma Freedom Group in prima societate pe actiuni detinuta de agentii imobiliari

Postat de Admin

Freedom Group, companie fondată de antreprenorul în serie Octavian Bădescu, lansează un model unic de business la nivel mondial: compania de consultanță imobiliară, care funcționează ca societate pe acțiuni deținute de către agenții imobiliari.

Președintele mondial FIABCI deschide Târgul Național Imobiliar TNI!

Postat de Admin

Evenimentul imobiliar al anului, Târgul Național Imobiliar, începe în data de 4.10 la Palatul Parlamentului, iar cu ocazia aniversării a 15 ani, avem onoarea ca expoziția să fie inaugurată de către domnul Walid Moussa, Președintele FIABCI.

Informatie de ultimă oră! Octavian Bădescu părăsește rețeaua RE/MAX și lansează un nou produs revolutionar pe piata imobiliara

Postat de Admin

Începând cu luna septembrie 2019, Freedom Group - una dintre cele mai cunoscute nume din piata imobiliara - paraseste grupul Re/Max și continua activitatea pe cont propriu. Octavian Badescu, fondatorul Freedom Group pregateste o noua surpriza.

IMO 6 - targul imobiliar pe care nu poti sa il ratezi daca iti cauti o proprietate in Sectorul 6!

Postat de Admin

Va invitam la târgul imobiliar Imo 6, care se va desfasura anul acesta in ultimul weekend al primei luni de toamna, între 27 si 29 septembrie. 

123...310

Anunturi recente:

Casa/Vila Fundeni, Bucuresti 160 m2 Casa/Vila Localizare 999€
Apartament 2 camere Dacia, Iasi 51 m2 2 camere Localizare 56.000€
Apartament 2 camere Rahova, Bucuresti 37 m2 2 camere Localizare Et.8/P+10 43.900€
Apartament 2 camere Obor, Bucuresti 60 m2 2 camere Localizare Et.3/P+10 449€
Apartament 2 camere Pantelimon, Bucuresti 55 m2 2 camere Localizare Et.3/P+10 350€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Ro-imobiliare.ro te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu