Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Termeni si conditii

Oferte Imobiliare.ro (denumit in continuare “Site-ul”) apartine societatii comerciale MOTORUL DE IMOBILIARE S.R.L, cu sediul in Soseaua Pipera 42, Camera Nr.2, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/230/12.01.2017, CUI: 36908546, inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17497. Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Site-ul. Site-ul cuprinde si diverse domenii si sub-link-uri apartinind societatii comerciale MOTORUL DE IMOBILIARE S.R.L („Societatea”).

Accesul si folosirea Site-ului se face in termenii si conditiile de mai jos. Folosirea Site-ului, inregistrarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea fara obiectii si/sau rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care rezulta din acceptarea acestora. Serviciile oferite de Site sint rezervate persoanelor fizice si juridice. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi modificate de catre Societate in orice moment, fara instiintarea in avans a utilizatorului. Utilizatorul (termen prin care intelegem persoana fizica sau juridica care foloseste Site-ul) va putea accesa in permanenta termenii si conditiile de folosire a serviciilor pentru a le putea verifica in orice moment.

1. Acces

Folosirea Site-ului este permisa pentru oferirea si obtinerea de informatii. Orice folosire in alte scopuri decat acesta este interzisa. Pentru a accesa Site-ul si serviciile si informatiile puse la dispozitie pe Site aveti nevoie de acces la internet. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru siguranta acestui Site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

2. REGULI DE FOLOSIRE

Societatea sau terte parti pot oferi autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse de internet. Societatea nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale existente pe site-urile respective. Societatea nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupus cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Societatea isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a cere pedepsirea conform legilor in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau sigurantei acestuia sau incercarea de a ataca sau compromite Societatea sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu Site-ul este de competenta instantelor competente de la sediul Societatii. Nu sunt permise: - copierea, multiplicarea, distribuirea, stocarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor aflate pe acest Site; - incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui Site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; - incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Societatii sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Societatii care nu sunt publice, fara autorizatie; - folosirea oricaror adrese de e-mail publicate pe Site pentru distribuirea lor pe liste de trimitere de e-mail sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese. Incalcarea oricareia dintre aceste reguli presupune raspunderea civila sau penala, dupa caz Societatea va cerceta faptele care implica asemenea incalcari, cooperind cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

3. CONFIDENTIALITATE

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre www.Oferte Imobiliare.ro va fi folosita doar in conformitate cu termenii Confidentialitate si Informatii Personale (art. 7 din prezentul document) ai www.Oferte Imobiliare.ro.

4. INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.Oferte Imobiliare.ro, va obligati sa: 1) oferiti date reale, complete si corecte despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inscriere pe Site; 2) pastrati si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inscriere pentru a fi adevarate, exacte si complete. Sinteti de acord sa faceti aceasta eventuala completare in cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. Daca veti oferi informatii care nu sint reale, inexacte sau incomplete Societatea are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra, sa va interzica folosirea pe viitor a Site-ului si sa va faca raspunzator, dumneavoastra fiind obligat sa reparati orice paguba, de orice natura, pe care ati produs-o Societatii si/sau Site-ului si totodata sa aparati Societatea fata de orice pretentii ale tertilor, de orice natura, pornite din actiunile de care dvs va faceti vinovat. De asemenea, www.Oferte Imobiliare.ro nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea www.Oferte Imobiliare.ro nu raspunde in niciun mod de informatiile si datele publicate, difuzate sau trimise de catre utilizatorii sai. Cu toate acestea, Societatea isi rezerva dreptul ca oricind, unilateral, sa verifice acuratetea si corectitudinea informatiilor oferite de catre dumneavoastra si sa actioneze in consecinta, potrivit celor de mai sus. Dupa completarea formularului de inscriere, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru folosirea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei de acces la serviciile site-ului, conditionate de inregistrare (logare). Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Societatea MOTORUL DE IMOBILIARE S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru corectitudinea informatiilor transmise. De asemenea, sint de acord sa nu utilizeze niciodata parola altui utilizator pentru a publica mesaje / oferi informatii.

5. DISPONIBILITATEA SI CALITATEA SERVICIULUI

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile oferite pe Site, cu sau fara un anunt in avans. Societatea nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau oprirea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului. Intelegeti si sinteti in mod expres de acord ca folosirea Site-ului se face pe propria dumneavoastra raspundere si totodata ca serviciile sint oferite potrivit principiului „astfel cum sint disponibile”. Nu se acorda si nici nu este recunoscuta nici o garantie comerciala implicita sau expresa si nici adaptari cu scopul de a indeplini un anumit scop sau o calitate multumitoare proprie utilizatorului.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea nu ofera nicio garantie ca: - informatiile vor implini toate solicitarile dumneavoastra - serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori (din motive care nu tin de Oferte Imobiliare.ro, ci de factori externi) - rezultatele care se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, - calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele dumneavoastra, Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea rezulta din descarcarea de informatii si servicii de pe Site. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de pe Site sau prin intermediul serviciilor Site-ului nu constituie o garantie, daca nu este mentionata expres in Termenii si conditiile de folosire. Societatea nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe sau indirecte, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Societatea a fost informata in avans de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: - folosirea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor Site-ului; - costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii cumparate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe Site; - acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; - declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului; - orice alta problema legata de serviciile Site-ului. Societatea nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, societatea comerciala MOTORUL DE IMOBILIARE S.R.L are obligatia de a administra cu buna-credinta, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, tranzactii imobiliare si servicii de comunicatii electronice. Dumneavoastra sinteti in mod expres de acord cu oferirea de informatii catre Site, in mod corect, cu buna credinta si conform realitatii, si folosirea de catre Societate a acestora. Prin trimiterea de informatii catre Site se intelege oferirea, in cazul persoanelor fizice, a urmatoarelor: nume, prenume, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), email, codul numeric personal, iar in cazul persoanelor juridice a urmatoarelor: datele si elementele de identificare ale companiei (incluzind informatii financiare, portofoliu, strategii de piata si altele), precum si, in cazul ambelor situatii, trimiterea unor materiale, incluzind, exemplificativ, mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video, privitoare la bunurile promovate pe Site, in scopul oferirii catre utilizator a serviciilor Societatii. Trimiterea de informatii catre Site reprezinta acceptul utilizatorului acordat Societatii ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, neexclusiv si pe termen nelimitat, sa prelucreze aceste infomatii prin orice mijloace, prin operatiuni precum: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, copierea, folosirea, distribuirea/transferul catre terti, inclusiv in strainatate, catre alti distribuitori si contractori locali si din strainatate cu care Societatea este in relatii contractuale. Societatea asigura pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal si a celorlalte informatii. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite de catre dumneavoastra deliberat unor terti. Astfel, Societatea nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului. Societatea pastreaza informatiile trimise de catre dumneavoastra in baza de date si in conditii de siguranta, le prelucreaza conform legii, cu buna-credinta, in scopuri legitime, pentru furnizarea serviciilor sale. Aceste informatii vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost oferite si nu vor face obiectul unor servicii nedeclarate pe Site la momentul trimiterii. Pe viitor aceste informatii ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra sau, dupa caz, sa desfasuram viitoarea noastra relatie. Prin participarea la unele servicii ale Site-ului, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate, partenerii contractuali ai Societatii, alte companii din acelasi grup cu Societatea, furnizori de servicii si bunuri. Conform prevederilor legale aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la adresa office{{$siteName}}.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a Societatii, Soseaua Pipera 42, Camera Nr.2, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, in atentia departamentului de marketing. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Intelegeti si sinteti de acord ca opunerea la folosirea acestor informatii reprezinta imposibilitatea oferirii serviciilor de catre Societate si o absolva pe aceasta de orice raspundere in acest sens. Societatea nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Societatea isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale publice si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi folosite in orice scop de catre Societate, fara obligatia de a acorda despagubiri pentru folosirea lor. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile publicate, acestia ar putea fi pusi in pericol. La inregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator (username/email) si parola (password). Site-ul poate folosi "cookies" (registri) pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca motorul de cautare este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

8. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Societatea ofera acces liber la Site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru toate informatiile aflate pe acest Site este detinut de Societate sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, in totalitate sau modificat fara acordul explicit, in avans si scris al Societatii. Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Societatii sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest Site ale altor site-uri sau invers, fara un acord in avans scris al Societatii. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul anterior scris al Societatii, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele publicate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de Societate si isi rezerva dreptul de a solicita pedepsirea conform legilor in vigoare a oricarei actiuni de acest fel. In cazul in care utilizatorii trimit diverse materiale pentru a fi publicate pe Site (fotografii, imagini video, texte, etc), materiale cerute sau nu in paginile site-ului, Societatea isi rezerva dreptul de a hotari daca, cind, in ce conditii si unde respectivele materiale vor fi facute publice. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii in momentul trimiterii lor de catre utilizatori, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi folosite in orice scop de catre Societate, fara obligatia de a acorda despagubiri pentru folosirea lor. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Societatea prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site, postat pe Site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii printr-un email la adresa office{{$siteName}}.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a Societatii, Soseaua Pipera 42, Camera Nr.2, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti.

Declaratia de confidentialitate stabileste modul in care www.Oferte Imobiliare.ro foloseste si protejeaza orice informatie cu caracter personal pe care o transmiteti catre www.Oferte Imobiliare.ro de fiecare data cand vizitati acest website.

www.Oferte Imobiliare.ro doreste sa va asigure ca sunteti protejati impotriva distribuirii datelor cu caracter personal catre terti. Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi pentru a va identifica corect atunci cand folositi website-ul nostru vor fi folosite in deplin acord cu declaratia prezenta de confidentialitate.

www.Oferte Imobiliare.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin updatarea periodica a paginii web de fata. Va recomandam in consecinta sa vizitati mai des pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate. Declaratia de confidentialitate de fata intra efectiv in vigoare incepand cu 07.10.2010.

Putem colecta urmatoarele categorii de date personale:
- numele si denumirea profesiunii
- informatiile de contact, inclusiv adresa de email
- informatii cu caracter demografic precum codul postal, preferinte si interese personale
- alte informatii utile pentru sondajele clienti si/sau oferte promotionale

Ce putem face cu informatiile colectate

Un modul cookie este un fisier de dimensiuni mici preluat din mediul online care va cere permisiunea de a fi plasat pe harddisk-ul dumneavoastra. Odata ce va dati acceptul fisierul este imediat adaugat intr-un folder special si poate fi folosit pentru analize ale traficului pe Internet sau sa instiinteze atunci cand doar un anume website este vizitat. Modulele cookie permit aplicatiilor web sa interactioneze cu dvs. ca si cum ar fi persoane reale.

Aplicatia web poate astfel ajusta functiile sale la nevoile dvs. specifice, la preferintele sau antipatiile dvs. prin culegerea si memorizarea de informatii particularizate.

Noi folosi module cookie pentru inregistrarea traficului pe fiecare dintre paginile website-ului nostru. Acest lucru ne ajuta sa facem analize eficiente pentru imbunatatirea si ajustarea website-ului nostru in functie de preferintele clientilor. Folosim informatiile procurate astfel exclusiv in scopuri de analiza statistica dupa care indepartam toate datele cu caracter personal din intregul sistem.

Pe ansamblu, modulele cookie ne ajuta sa va oferim un website calitativ superior, permitandu-ne sa monitorizam ce pagini considerati dvs. ca va sunt utile si ce pagini nu va starnesc interesul. Sub nici o forma un modul cookie nu ne va oferi accesul direct in calculatorul dumneavoastra sau accesul la datele dvs. confidentiale, mai putin acele informatii pe care sunteti de acord in mod explicitsa ni le impartasiti.

Puteti in orice moment sa va dati acordul sau sa refuzati instalarea modulelor cookie in sistemul dumneavoastra. Cele mai multe browsere web vor accepta insa aceste module in mod automat, dar dumneavoastra puteti modifica manual setarile cerand browser-ului sa refuze acele module cookie pe care nu le doriti prezente in sistemul dumneavoastra. Acest lucru insa va poate restrictiona accesul complet la serviciile website-ului nostru.

Linkuri catre alte website-uri

Website-ul nostru poate contine linkuri catre alte website-uri de interes. Totusi, odata ce ati folosit unul dintre aceste linkuri si ati parasit website-ul nostru, trebuie sa fiti constienti de faptul ca noi nu mai avem nici un control asupra protejarii confidentialitatii dvs. pe parcursul vizitei catre un alt website. In consecinta, nu suntem responsabili pentru protejarea confidentialitatii datelor dvs. personale in acord cu declaratia noastra de confidentialitate deoarece alte website-uri pot avea o politica diferita din acest punct de vedere. Trebuie deci sa acordati atentie acestui aspect si sa consultati declaratia de confidentialitate a website-ului in cauza.

Cum puteti controla folosirea datelor dumneavoastra personale

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale in urmatoarele moduri: de fiecare data cand vi se cere sa completati un formular pe website-ul nostru, cautati casuta de optiuni personale, pe care daca o bifati veti indica ca nu doriti ca informatiile oferite sa fie folosite in scopuri de marketing daca v-ati dat deja acordul de folosire a datelor dvs. personale in scopuri de marketing, va puteti schimba optiunea trimitandu-ne o nota informativa scrisa sau un email la adresa office{{$siteName}}.ro.

Noi nu vom vinde, distribui sau da spre folosinta datele dumneavoastra personale catre terti decat daca avem permisiunea dumneavoastra expresa sau daca suntem obligati prin lege sa facem acest lucru. Putem folosi datele dvs. personale pentru a va trimite materiale promotionale ale tertilor despre care noi credem ca va pot interesa numai daca ne dati de stire ca doriti sa se intample acest lucru.

www.Oferte Imobiliare.ro nu va vinde, distribui sau da spre folosinta datele personale ale unui membru decat daca acesta nu a respectat termenii si conditiile noastre de utilizare sau daca se incalca drepturile legale de folosire a serviciilor noastre. In asemenea situatii de abuz fata de serviciile oferite de www.Oferte Imobiliare.ro va fi analizat fiecare caz in parte, iar informatiile cu caracter personal relevante pot fi transmise catre compania in cauza sau persoana care a fost victima unui astfel de abuz.

Puteti cere informatii detaliate despre natura datelor dvs. personale pe care le detinem noi. Daca doriti o copie a informatiilor detinute de noi va rugam sa ne scrieti folosind adresa listata la sfarsitul acestei pagini.

Newslettere

www.Oferte Imobiliare.ro foloseste serviciile de email ca modalitate de contactare a clientilor sai. La inregistrarea ca nou membru al website-ului www.Oferte Imobiliare.ro, utilizatorul trebuie sa fie de acord cu primirea fara drept de refuz a email-urilor cu caracter non-promotional (ex. email-uri cu date de facturare, suport tehnic si informatii despre inregistrare). Pentru a bloca primirea acestor email-uri din partea www.Oferte Imobiliare.ro trebuie sa renuntati la drepturile de membru deplin si sa nu mai beneficiati astfel de serviciile noastre.

www.Oferte Imobiliare.ro poate trimite de asemenea si email-uri promotionale periodice (ex. oferte speciale).

Informatia suplimentara colectata pentru fiecare newsletter trimis se refera la:
- numarul de newslettere consultate
- numarul de clickuri pentru fiecare link continut in newsletter

Metodologia de abonare/dezabonare la newsletterele promotionale www.Oferte Imobiliare.ro

Fiecare abonament la newsletter trebuie sa fie confirmat. Confirmarea (dublu opt-in) se face prin trimiterea unui email de intampinare initial, in care se cere utilizatorului sa confirme abonamentul prin apasarea cu click a linkului unic si personalizat de confirmare. In acest fel ne asiguram suplimentar ca utilizatorul este de acord de la bun inceput cu trecerea sa pe lista de newslettere si ca adresele de email sunt reale.

Fiecare newsletter primit contine informatii clare despre expeditor si metodele de dezabonare. Dezabonarea se produce la cateva secunde dupa ce a fost apasat linkul de dezabonare si nu vor mai fi trimise alte email-uri catre utilizatorii care au ales sa nu mai primeasca informatia in cauza, decat daca acestia aleg sa se aboneze din nou la newsletter.

Modificari ale declaratiei de confidentialitate

Putem modifica politica de respectare a confidentialitatii datelor clientilor din cand in cand. Daca/Cand www.Oferte Imobiliare.ro opereaza modificari ale declaratiei de confidentialitate, vom fi pregatiti sa va atragem atentia asupra acestui lucru atat pe pagina noastra de start cat si prin trimiterea de emailuri catre utilizatorii care ne-au dat permisiunea sa facem aceasta. Vom posta toate modificarile operate pe aceasta pagina, in consecinta asigurati-va ca ne vizitati si aici in mod regulat. Ramaneti totusi increzatori ca indiferent de modificarile aduse Politicii noastre de Confidentialitate nu vom folosi nici pe viitor informatiile dumneavoastra personale intr-o maniera alta decat cea stipulata in prezenta Declaratie de Confidentialitate, mai putin in situatiile in care primim acordul dumneavoastra direct.

Contactati www.Oferte Imobiliare.ro in legatura cu politica de confidentialitate

Daca veti considera ca informatiile de natura personala care va privesc in mod direct si pe care le detinem sunt incorecte sau incomplete va rugam sa ne trimiteti un email cat mai repede posibil, la adresa specificata mai jos. Vom corecta in timp util toata datele asupra carora ne-ati atras atentia. Daca aveti si alte intrebari privitor la politica noastra de confidentialitate sau felul in care colectam si folosim informatiile personale, va rugam de asemenea sa ne contactati la adresa:

Adresa postala

MOTORUL DE IMOBILIARE S.R.L. (Oferte Imobiliare.ro)

Adresa: Soseaua Pipera 42, Camera Nr.2, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0725.200.001