Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Lazaret, Sibiu

€165.000

Detalii despre proprietate

Casa individuala cu 4 camere, de vanzare, in Sibiu zona Lazaret, compusa din demisol si parter, pozitionata un teren imprejmuit de 200 mp, cu orientare Est-Vest si situata in apropierea complexului Balanta.

Casa are o suprafata utila de 110 mp si este compartimentata astfel: demisolul este compus dintr-un living spatios open space cu bucataria, zona de servit masa si toaleta de serviciu. Etajul este compus din trei dormitoare, un dressing, o baie mare dotata cu cabina de dus si fereastra pentru aerisire, debara si un hol cu spatiu de depozitare.

La demisol, casa este finisata cu parchet laminat, iar la parter cu parchet din lemn masiv. Gresia si faianta sunt utilizate atat în bai, cat si in alte zone. Usile de interior sunt din lemn, iar usa principala este metalica, placata cu lemn masiv. Peste parter si demisol este placa de beton. Intreaga locuinta a fost renovata complet in anul 2015, aici cuprinzand instalatia termica, electrica si sanitara, sistemul de apa si canal din strada pana in casa, izolatie exterioara din polistiren expandat, tamplarie din PVC cu geam termopan, peretii tencuiti, gletuiti și zugraviti cu vopsea lavabila, prize si intrerupatoare Schneider Sedna.

Casa este partial mobilata, incluzand bucataria mobilata si dotata cu electrocasnice (aragaz cu cuptor, masina de spalat vase si frigider cu usi duble ), mobilier de living cu canapele din piele si mobilier pentru dormitor.

Sistemul de incalzire este asigurat de o centrala termica pe gaz cu calorifere din otel si instalatie termica din cupru, iar pentru zilele calduroase de vara, locuinta este dotata cu aer conditionat. O alta facilitate este ca locuinta are supraveghere video.

Locuinta mai dispune si de un pod generos, potrivit pentru depozitare si o pivnita uscata de 20 mp, cu acces din exterior.

Curtea este betonata si dispune de o poarta de acces auto si pietonal din teava rectangulara. Dispune de acces auto, iar in partea din spate se afla o filigorie de 17 mp si un loc pentru gratar.

Casa se vinde mobilata la pretul de 165000 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar. ID intern: 2459.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Internet: Cablu

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Partial

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Anunturi recente:

Garsoniera Ferdinand-Dimitrov, Bucuresti 33 m2 Garsoniera Localizare Et.5/P+10 330€
Apartament 3 camere Lujerului, Bucuresti 70 m2 3 camere Localizare 550€
Apartament 2 camere Mosilor, Bucuresti 54 m2 2 camere Localizare 450€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Ro-imobiliare.ro te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu